Logo Logo
GRIZLY Sweets Piškotový korpus světlý bezlepkový 500 g
GRIZLY Sweets Piškotový korpus světlý bezlepkový 500 g
Krátky popis Diskontní produkt GRIZLY Sweets Piškotový korpus světlý bezlepkový 500 g od výrobce GRIZLY u nás najdete téměř zadarmo od 99 Kč
Obvyklá cena
  • 99
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8595678411347
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
GRIZLY Sweets Piškotový korpus světlý bezlepkový, se sníženým obsahem cukru 500 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, citronová kůra, vanilka Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky Základem směsi na světlý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu světlého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleje Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č 1 do husté krémové pěny Trvá to i 10 minut Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje Přestaňte šlehat Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechejte ve formě zcela vychladnout Korpus rozkrojte ideálně až druhý den GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například vanilkovým krémem z mascarpone a ozdobit ovocem Na vanilkový krém budete potřebovat 1 mascarpone, 1 plnotučný tvaroh a 200 ml šlehačky Vše vložte do mísy, přisypejte 200 g cukru moučka a vanilkový cukr nebo pravou vanilku a vše vyšlehejte do tuhého krému Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem a ovocem Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří Světlý korpus je základem pečení, připravte si ho jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru připravené z domácích surovin podle receptury renomované cukrářky
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Domácí cukrárna