Logo Logo
GRIZLY Sweets Bublanina s drobenkou bezlepková 650 g
GRIZLY Sweets Bublanina s drobenkou bezlepková 650 g
Krátky popis Zlevněný produkt GRIZLY Sweets Bublanina s drobenkou bezlepková 650 g od výrobce GRIZLY u nás najdete výhodně od 129 Kč
Obvyklá cena
  • 129
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8595678411361
Hodnocení
(Celkem 29 hodnocení )
GRIZLY Sweets Bublanina s drobenkou bezlepková, se sníženým obsahem cukru 650 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, bezlepková směs (směs rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), citronová kůra, vanilka Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky, ve kterých je zvlášť směs na těsto a na posypku Základem směsi na bublaninu je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem, podmáslím a máslem) a následné pečení Hotová bublanina chutná domácky a poctivě Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept:  Doba přípravy: 5-10 minut, pečení: 45 minut Na přípravu bublaniny potřebujete tyto tekuté suroviny: 2 vejce 60 ml oleje 300 ml podmáslí 30 g másla Obsah sáčku č 1 vsypte do větší mísy Přidejte podmáslí, olej a vejce Důkladně promíchejte Posypku připravte tak, že obsah sáčku č 2 spojíte spolu se změklým máslem a propracujete Těsto vylijte na plech (cca 40x20 cm) vyložený pečícím papírem Posypte ovocem dle chuti (např rybíz, borůvky, meruňky, rebarbora atd) a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C Pečte cca 30 minut Poté přidejte posypku a pečte dalších 10-15 minut GRIZLY Tip: Ovoce můžete ochutit skořicí a případně do posypky přidat mandlové lupínky nebo mák Získáte tím další variace na oblíbenou svačinu Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří Bezlepková směs na bublaninu i s posypkou se s níženým obsahem cukru je vytvořená ve spolupráci s profesionální cukrářkou Výsledný moučník má fantastickou domácí chuť a je hotový během pár chvil
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Domácí cukrárna