GRIZLY Sweets Bublanina s drobenkou bezlepková, se sníženým obsahem cukru 650 g
Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu
Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, bezlepková směs (směs rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), citronová kůra, vanilka
Země výroby: Česká republika
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě
Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru
Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky, ve kterých je zvlášť směs na těsto a na posypku Základem směsi na bublaninu je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v bábovce poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci, olejem, podmáslím a máslem) a následné pečení Hotová bublanina chutná domácky a poctivě
Bez lepku
Se sníženým obsahem cukru
Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou
Kvalitní suroviny
Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí které běžně doma při pečení nepoužíváte
Vyrobeno čerstvě v České republice
Recept:
Doba přípravy: 5-10 minut, pečení: 45 minut
Na přípravu bublaniny potřebujete tyto tekuté suroviny:
2 vejce
60 ml oleje
300 ml podmáslí
30 g másla
Obsah sáčku č 1 vsypte do větší mísy Přidejte podmáslí, olej a vejce Důkladně promíchejte Posypku připravte tak, že obsah sáčku č 2 spojíte spolu se změklým máslem a propracujete Těsto vylijte na plech (cca 40x20 cm) vyložený pečícím papírem Posypte ovocem dle chuti (např rybíz, borůvky, meruňky, rebarbora atd) a vložte do předem vyhřáté trouby na 160 °C Pečte cca 30 minut Poté přidejte posypku a pečte dalších 10-15 minut
GRIZLY Tip: Ovoce můžete ochutit skořicí a případně do posypky přidat mandlové lupínky nebo mák Získáte tím další variace na oblíbenou svačinu
Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří
Bezlepková směs na bublaninu i s posypkou se s níženým obsahem cukru je vytvořená ve spolupráci s profesionální cukrářkou Výsledný moučník má fantastickou domácí chuť a je hotový během pár chvil