Logo Logo
GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g
GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g
Krátky popis Zlevněný produkt GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku 460 g od výrobce GRIZLY u nás najdete v akcii od 99 Kč.
Obvyklá cena
  • 99
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8595678411354
Hodnocení
(Celkem 21 hodnocení )
GRIZLY Sweets Směs na tmavý piškotový korpus bez lepku, se sníženým obsahem cukru 460 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, kakao, erythritol. Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: Balení obsahuje 2 očíslované sáčky. Základem směsi na tmavý piškotový korpus je kvalitní bezlepková směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako je rýžová, bramborová, kukuřičná a pohanková mouka, tapioka a jedlá soda. Mouka ve vyvážené kombinaci s ostatními surovinami a s erythritolem, který snižuje v korpusu poměr cukru, je směsí už připravenou na promíchání s tekutými ingrediencemi (s vejci a olejem) a následné pečení. Hotový korpus chutná domácky a poctivě a je připravený na zdobení ovocem, krémem nebo polevami. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu tmavého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 8 vajec 1 dcl oleje Rozklepněte 8 vajec do velké mísy a v kuchyňském robotu nebo šlehačem vyšlehejte spolu se sáčkem č. 1 do husté krémové pěny. Trvá to i 10 minut. Poté snižte otáčky a pomalu přilijte 1 dcl oleje. Přestaňte šlehat. Opatrně přisypejte po částech obsah sáčku č. 2 a metličkou lehce a jemně vymíchejte sjednocenou směs. Nakonec těsto vylijte do, pečícím papírem vyložené (pouze dno), dortové formy o průměru 22 cm. Pečte na 160 °C horkovzduch po dobu cca 50 minut. Špejlí vyzkoušejte, zda je střed dortu důkladně propečen, poté vytáhněte z trouby a nechte ve formě vychladnout. Korpus rozkrojte ideálně až druhý den. GRIZLY Tip: Dort můžete naplnit například pařížským mascarpone krémem. Stačí vyšlehat 1 mascarpone a 200 ml šlehačky spolu s 1 lžící cukru moučka a 3 lžícemi kakaa do pevného krému.  Korpus rozřízněte na 2 nebo 3 části a naplňte krémem. Můžete přidat také ovoce (např. banán). Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Tmavý korpus jako základ čokoládového dortu si upečete jednoduše z naší bezlepkové směsi se sníženým obsahem cukru, připravené z kvalitních domácích surovin a podle receptury renomované cukrářky.
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Domácí cukrárna