Sonnentor Kopr bio 15 g
Kopr - víc než "nať do okurků" Proti koprovým okurkům nebo letnímu okurkovému jogurtu s koprem se nedá nic namítat, přesto toto koření omezit pouze na přípravu tohoto, by bylo plýtvání Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí Čisté, vonící, citronové aroma kopru se výborně hodí ke kořenové zelenině, fazolím, bramborám a červené řepě Také ruský boršč (polévka z červené řepy) nutně potřebuje kopr, aby chutnal autenticky Velmi chutný je rovněž indický čočkový špenát, jehož charakter určuje nať a semínka kopru V Rakousku zná téměř každý tradiční koprové fazole s hovězím masem Tip: díky jeho citlivému aroma, se doporučuje přidat nať teprve ke konci vaření Skladovat v suchu a chladu
Kopr bio
Sonnentor Kopr bio 15 g Kopr – víc než „nať do okurků“ Proti koprovým okurkům nebo letnímu okurkovému jogurtu s koprem se nedá nic namítat, přesto toto koření omezit pouze na přípravu tohoto, by bylo plýtvání Kdo má rád norskou kuchyni, může připravit lososa, mušle nebo krevety s koprovou omáčkou a potěšit se typickou skandinávskou chutí