Sonnentor Badyán bio 25 g
Badyán - "krása a kořeněná chuť v jednom" - s jeho osmicípými, hvězdicovitými plody je badyán bezesporu nejhezčím kořením na trhu A ještě k tomu dobře chutná Sladké aroma, které se blíží fenyklovému, ale je o trochu ostřejší, se dobře hodí do sladkého pečiva a do kompotu V čínské kuchyni se s badyánem a sojovou omáčkou připravují polévky, dušené kuře, vepřové maso a kachna Také ve Vietnamu rádi používají badyán při přípravě svých pokrmů, např hovězí polévky (pho) Badyán je ovšem koření, které můžete použít mnohem rozmanitěji než se může zdát - stačí trocha odvahy k experimentování a příklad z Východu Tip: badyán můžete dlouho vařit Při přípravě kuřete vložte badyán dovnitř, aby dodal masu krásné aroma Skladovat v suchu a chladu
Sonnentor Badyán bio 25 g Badyán - "krása a kořeněná chuť v jednom" - s jeho osmicípými, hvězdicovitými plody je badyán bezesporu nejhezčím kořením na trhu A ještě k tomu dobře chutná Sladké aroma, které se blíží fenyklovému, ale je o trochu ostřejší, se dobře hodí do sladkého pečiva a do kompotu