Hradecké delikatesy Cibulové čatní 190 g
Je to sloučení sladko-kyselých a pikantní chuti Nedejte se zmást neobvyklostí suroviny je to výjimečně dobrá a delikátní kombinace ostré a osvěžující chuti V zemích s vyspělou gastronomií ji můžete nalézt třeba v podobě marmelády z červené cibule Výborně doplní jehněčí skopové a zvěřinu Obzvláště je chutné na topinkách a k sýru Mírně pálivé! Ručně a šetrně vyráběné cibulové čatní v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO
Složení: cibule červená min 59%, třtinový cukr max 20%, brusinky, vinný ocet červený, citronová 100% šťáva, zázvor, chilli papričky habanero, mořská sůl, směs koření
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 ºC mimo přímé slunce, po otevření skladujte při teplotě do 8 ºC a spotřebujte do 30 dní
Maximální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku Výrobek je šetrně pasterován Vyrobeno v ČR Mírně pálivé!
Delikátní sloučení sladko-kyselé chuti s lehkým nádechem pálivosti Výborně se hodí k zvěřině,ale také k topinkám a sýrům