Hradecké delikatesy Bezový sirup z květů 500 ml
Bezový sirup ve mně vyvolává vzpomínky na dětství, kdy babička uvařila čaj z květů bezu a osladila bezovým sirupem nebo medem Ta nezaměnitelná sladká a voňavá chuť se nedá zapomenout Na trhu se objevují, dobré bezové sirupy nic se však nevyrovná „domácímu“ Tolik tepla, energie slunce a vůně rozkvetlého letního dne zachyceno ve skle na nepříznivé dny Tento sirup je prostě sen a patří k mým nejoblíbenějším a přejeme vám, ať prožíváte stejné pocity, když ochutnáte Při slazení do studených nebo teplých nápojů, do ovocných a zeleninových salátů po celý rok S jednou připomínkou, že nesmíme přeslazovat Zkrátka všeho s mírou Míchané nápoje neslaďte (až na výjimky) cukrem, který se špatně rozpouští a nápoje kalí Slaďte je cukrovým sirupem Nápoje jsou jemnější, chutnější a mají lepší konzistenci Ručně a šetrně vyráběný sirup z plodů černého bezu v Čechách, je bez chemických konzervantů, aromat, lepku, laktózy, ořechů a GMO, sirup neobsahuje alkohol
Složení: řepný cukr min 65%, voda, výluh z květů černého bezu, kyselina: kyselina citronová Skladujte mimo přímé slunce do 25 °C a po otevření v chladničce Po otevření zkonzumujte do 30 dní Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku Výrobek je šetrně pasterován Vyrobeno v ČR Doporučené ředění 1:15 Usazenina či zákal nejsou na závadu Před upotřebením promíchejte!
Skladování: řepný cukr min 65%, voda a výluh z květů černého bezu min 35%, kyselina: kyselina citronová
Minimální trvanlivost do: uvedena na dně výrobku Výrobek je šetrně pasterován Vyrobeno v ČR Doporučené ředění 1:15 Usazenina či zákal nejsou na závadu Před upotřebením promíchejte!
Je výborný k slazení teplých, ale i studených nápojů A skvěle se hodí k zeleninovým i sladkým salátům