Logo Logo
GRIZLY Sweets Směs na strakaté linecké bez lepku 415 g
GRIZLY Sweets Směs na strakaté linecké bez lepku 415 g
Krátky popis Unikátní produkt GRIZLY Sweets Směs na strakaté linecké bez lepku 415 g od výrobce GRIZLY u nás najdete v akcii od 79 Kč
Obvyklá cena
  • 79
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8595678412856
Hodnocení
(Celkem 29 hodnocení )
GRIZLY Sweets Směs na strakaté linecké bez lepku 415 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Bezlepková směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), cukr moučka, mák, citrónová kůra, vanilkový prášek, zahušťovadlo (xanthanová guma). Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodné strakaté linecké cukroví je velikonoční pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na linecké je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání másla a žloutků a následné pečení. Linecké cukroví chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí. Bez lepku Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Bez barviv, aromat a jakýchkoliv dalších příměsí, které běžně doma při pečení nepoužíváte Vyrobeno čerstvě v České republice Recept: Na přípravu těsta potřebujete tyto tekuté suroviny: 200 g másla 2 žloutky Směs vsypte do mísy a přidejte změklé máslo a 2 žloutky. Důkladně promíchejte a spojte v kompaktní hmotu. Nechte odležet v lednici ideálně přes noc. Poté přes fólii vyválejte na válu podsypaném bezlepkovou moukou a vykrajujte tvary. Pečte na 160 °C horkovzduch cca 15 minut. Cukroví by mělo mít nazlátlou barvu. Nechte zcela vychladnout, teprve poté sbírejte z plechu. Množství těsta odpovídá klasické jedné dávce běžného cukroví, což je v cca 2 - 2,5  plechu. Záleží na velikosti vykrajovátek, tloušťce těsta a velikosti plechu. GRIZLY Tip: Jakmile cukroví vykrájíte, vložte plech znovu do lednice cca na 20 minut. Cukroví bude lépe držet svůj tvar.  Bezlepkové cukroví je vždycky lepší upéct trochu víc než míň, je pak méně křehké.  Upečené cukroví vložte přes noc do lednice a teprve poté plňte a zdobte. Vegan Tip: I vegani si s našimi směsmi mohou udělat hezké Velikonoce! Stačí místo žloutku přidat ve stejném poměru sójový vanilkový dezert a místo másla rostlinný tuk. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří. Tradiční linecké cukroví krásně ozdobí velikonoční tabuli. Oblíbené těsto se skvěle hodí k vykrajování nejrůznějších tvarů, můžete se směle pustit do zajíců, vajíček a slepiček.  Ozdobte je moučkovým cukrem, budou vypadat fantasticky!.
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Domácí cukrárna