Logo Logo
GRIZLY Sweets Směs na Red Velvet bez lepku 670 g - expirace
GRIZLY Sweets Směs na Red Velvet bez lepku 670 g - expirace
Krátky popis Designový produkt GRIZLY Sweets Směs na Red Velvet bez lepku 670 g - expirace od výrobce GRIZLY u nás najdete zlevněný od 89 Kč.
Obvyklá cena
  • 89
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8590000001594
Hodnocení
(Celkem 27 hodnocení )
GRIZLY Sweets Směs na Red Velvet bez lepku, se sníženým obsahem cukru 670 g Administrativní zařazení: Mlýnské obilné výrobky – směs na přípravu hotového pokrmu Složení: Samokypřící bezlepková směs (směs (rýže, brambor, tapioky, kukuřice a pohanky), kypřící látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, jedlá soda), zahušťovadlo (xanthanová guma)), cukr, erythritol, kakao, jedlá soda, barvivo (výtažek ze světlice barvířské, E120). Země výroby: Česká republika Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Recyklovatelný obal, který patří do žlutého kontejneru. Vlastnosti a výhody: S bezlepkovou směsí na lahodný romantický dort red velvet je pečení jednoduché, rychlé a samá radost. Základem na valentýnský dort je kvalitní směs vyrobená z přirozeně bezlepkových přísad jako jsou rýžová, bramborová, kukuřičná, pohanková a tapioková mouka. Vše je již nachystané na přidání tekutých ingrediencí a následné pečení. Výsledek chutná jako domácí díky receptuře bez barviv, aromat a jiných nepřirozených příměsí. Bez lepku Se sníženým obsahem cukru Domácí receptura vytvořená renomovanou cukrářkou Kvalitní suroviny Vyrobeno čerstvě v České republice     Recept: Na přípravu světlého korpusu potřebujete tyto tekuté suroviny: 2 vejce 250 ml oleje 220 ml podmáslí 30 ml teplé vody Obsah sáčku vsypeme do větší mísy. Dále všechny tekuté suroviny včetně vajíček smícháme dohromady a pomalu za stálého míchání v robotu nebo ručně přilíváme k sypkým surovinám a důkladně promícháme na hladkou hmotu. Těsto necháme cca 15 minut odstát. Poté vlijeme do předem připravené formy o průměru 22 cm a pečeme na 140 °C horkovzduch asi 90 minut. Po upečení necháme zcela vychladnout a ideálně na druhý den vytáhneme z formy. Korpus můžete dvakrát podříznout a ozdobit krémem, případně i ovocem. GRIZLY Tip: Těsto můžeme vylít také na plech v cca 2 cm vrstvě a vykrajovat tvary (srdíčka, kolečka) a vytvořit malé dortíky. Zbylé odkrojky můžete naskládat ve vrstvách spolu s krémem nebo i ovocem do skleničky a servírovat. Těsto můžete rozlít také do košíčků na muffiny a poté nazdobit krémem. Dobu pečení je třeba poté přizpůsobit formě nebo plechu. Skvělý krém vytvoříte vyšleháním 500 g mascarpone spolu s 250 g čerstvého krémového sýra a 200 ml šlehačky. Dbejte na to, aby všechny suroviny byly vychlazené a před samotným šleháním přidejte také 150 g cukru moučky nebo množství cukru přizbůsobte své chuti. Krém vyšlehejte do tuha a pracujte rychle, dokud je studený. Darina de Oliveira Costa je cukrářkou, která nedá dopustit na poctivost a kvalitu svých výrobků a ráda přidává do tradičních receptů vlastní inovace. Je tvůrcem celé řady GRIZLY Sweets a zároveň je její tváří.   S láskou upečeným dortem Red Velvet podle poctivé receptury uděláte Vaší milované osobě určitě radost. Pečení s touto bezlepkovou směsí zvládne úplně každý a výsledkem bude vždy dokonalý moučník. Expirace: 31. 12. 2021.
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Doprodej zásob