GRIZLY Mandle v hořké čokoládě BIO 250 g
Administrativní zařazení: Čokoládové cukrovinky
Složení: Hořká čokoláda* 58 % (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, odtučněný kakaový prášek*, emulgátor: sójový lecitin*), mandle* 39 %, lešticí látka: arabská guma*,cukr*, dextróza* Obsah kakaa v hořké čokoládě je minimálně 62 %
*CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství
Zemědělská produkce EU/mimo EU
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě
Balení: Šroubovací plně recyklovatelná plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem
Vlastnosti a výhody: Bezkonkurenční výhodou mandlí zalitých ve vysokoprocentní hořké čokoládě je bezpochyby jejich lahodná chuť a certifikovaná bio kvalita plodů i čokolády To ale není zdaleka všechno, co můžou mandle v čokoládě nabídnout, hořká čokoláda i mandle jsou bohatým zdrojem atioxidantů Mandle jsou navíc obecně nutričně velmi bohaté Obsahují zdravé tuky, antioxidanty, vitamíny, vlákninu a minerální látky Jsou často dokonce považovány za nejzdravější potravinu na světě
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření
Použití: Bio mandle v bio hořké čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu
Bio mandle v kvalitní vysokoprocentní hořké bio čokoládě ocení obzvláště mlsouni a vyznavači zdravého životního stylu a zároveň ti, pro které je kvalita potravin prioritou