Bohemia olej Aceto Balsamico pětileté 250 ml
Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů
Pochází z uznávané rodinné octárny v italských Dolomitech, kde se receptury předávají z generace na generaci Jablečná aceta zde zrají v dubových sudech a délkou zrání získávají svou charakteristiku Jabloně tam plodí na úpatí hor v sadech s bio zásadami pěstování a jablka se do octů dostanou, jen pokud jsou zralá, čerstvá a plná šťávy Po fermentaci již ocet neprochází žádnou tepelnou úpravou a zůstává plný živé kultury, která detoxikuje trávicí systém a odkyseluje organismus
Složení: Bez konzervantů, sladidel, barviv 100 % jablek a nic víc
Archivní balzamický ocet, který zraje pět let, má tmavě rubínovou barvu a sladkou těžší chuť s dubovými tóny Do zálivek, omáček, marinád, pomazánek, k dochucení hotových pokrmů