Lavandia Káva s levandulí - Columbie Excelso 150 g
Tato káva se pěstuje na svazích andských hor v oblasti Ciudad Bolivar, je zpracovávána za mokra v nadmořské výšce 1320 až 1870 m nm 100% podíl ruční práce při sběru a zpracování této odrůdy zaručuje získávání zrn nejvyšší kvality Stejně šetrným způsobem získáváme také naši levanduli
Střední stupeň pražení kávových zrn zvýrazňuje přirozenou ovocnou chuť kávy, která
je podtržena lahodnou chutí levandule a spolu tvoří ojedinělou symfonii s tóny karamelu, medu a sladkého tropického ovoce
Složení: Káva Culumbie Excelso EP Antioquia "La Claudina" a levandule lékařská
Tipy na přípravu: Tato káva je vhodná pro většinu tradičních způsobů přípravy kávy, tj zejména pro filtr, moka konvičku, domácí kávovar, aeropress, aj
Pražení a následná spotřeba: Kávu záměrně pražíme po malých dávkách, následně meleme a balíme do sáčků o objemu 150g, abychom zaručili uchování výrazné chuti a aroma
Doporučené datum spotřeby je vždy uvedeno na zadní straně obalu Dále uvádíme datum maximální trvanlivosti kávy
Mletá káva s levandulí
Na vývoji a pražení kávy spolupracujeme s pražírnou coffeespot
Káva s ovocnými tóny a jemnou chutí levandule