Logo Logo
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g
Krátky popis Exkluzívní produkt Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g od výrobce Labeta u nás najdete téměř zadarmo od 38 Kč
Obvyklá cena
  • 38
  • 44 Kč
  • 14 %
Výrobce/Značka
Labeta
EAN 8594009162460
Hodnocení
(Celkem 21 hodnocení )
Labeta Želírovací ovocný cukr 250 g Želírovací cukr je vhodný pro diabetiky a je přirozeně bez lepku Stačí přidat už jen ovoce a podle chuti kyselinu citronovou Cukr vystačí cca na 1 kg ovoce a je ideální na hodně sladké ovoce Snadno si připravíte lahodné domácí marmelády a džemy Složení: fruktóza, želírující látky 3,3 % (guma guar, xanthan, pektiny, guma tara, karubin), antioxidant: kyselina askorbová, kyselina: kyselina citronová, konzervant: sorban draselný, protispékavá látka: fosforečnany vápenaté, extrakt z oregána Návod na přípravu: Očištěné a vypeckované ovoce 900–1000 g rozemeleme nebo prolisujeme, 5–7 minut povaříme a odstavíme Chceme-li vyrobit tužší marmeládu nebo máme-li hodně šťavnaté ovoce jako jsou třešně, višně, maliny, použijeme pouze 800–900 g ovoce Obsah sáčku přisypeme do horkého ovoce a rozpustíme mícháním Nyní znovu za stálého míchání 3–5 minut povaříme Podle chuti můžeme přidat kyselinu citronovou Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu nalijeme opatrně do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru Želírující přípravek, se kterým zavaříte až 1 kg ovoce Ideálně pro hodně sladké ovoce
Další produkty od výrobce Labeta
Další produkty v kategorii Cukr a alternativní sladidla