GRIZLY Para ořechy v karobové polevě 250 g
Administrativní zařazení: Dražované suché skořápkové plody
Složení: Jádra para ořechů 30 %, karobová poleva 70 % (cukr, rostlinný tuk palmový, syrovátka z mléka, pudr ze svatojánského chleba 6 %, rýžová mouka, slunečnicový lecitin E322, arabská guma, šelak)
Může obsahovat stopy arašídů
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18°C
Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP obalu (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu)
Para ořechy jsou nejbohatším přírodním zdrojem selenu, ten pomáhá chránit buňky a povzbuzuje činnost protilátek imunitního systému Dva ořechy nám poskytnou více než denní potřebu selenu Obsahují také velké množství vitamínu E, významné procento minerálů a omega-6 mastných kyselin, které tlumí záněty a zlepšují kvalitu pokožky Nejzdravější je konzumace syrových para ořechů
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné
Selenová bomba obalená v karobu ve Vašich ústech způsobí explozi chutí Para ořechy jsou plné zdravých tuků a minerálů a svatojánský chleba neboli karob je zdravější alternativou čokolády Společně jsou neodolatelní