GRIZLY 100% Mandlové máslo bílé jemné 500 g
Máslo je vyrobeno z pražených blanšírovaných mandlí, které jsou namleté a našlehané do lahodné jemné konzistence Ořechové krémy si vyrábíme sami a pravidelně v malých sériích Díky tomu můžeme zaručit výjimečnou kvalitu u každého kusu
Složení: 100% pražené jemně mleté blanšírované mandle
Výrobek neobsahuje přidané tuky, cukry, soli, barviva či jiné látky
Alergen: Skořápkové plody - MANDLE
Konzumujte přímo nebo užijte při pečení
Skladování: Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem Po otevření spotřebujte do 4 měsíců
Obal: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem
Vyrobeno v ČR
Co to znamená, když jsou mandle blanšírované? Blanšírování je proces při němž se z mandlí sloupne tenká hnědá slupka za působení teploty Tímto může dojít ke ztrátě některých vitamínů a mírnému pozměnění nutričních hodnot Blanšírované mandle jsou alternativou klasických mandlí natural pro ty, které hnědá slupka na mandlích dráždí nebo ji prostě nemají rádi Bílé mandlové máslo se obzvláště hodí k ozdobení dortů a při pečení
Je mandlové máslo zdravé? Na tuto otázku existuje jen jediná odpověď a to pozitivní Dokonce je z ořechových másel nejzdravější Zajišťuje adekvátní příjem hořčíku a přispívá ke snížení únavy a vyčerpání, udržuje normální funkci bílkovin a svalové syntézy Tuky, které mandlový krém obsahuje, jsou rostlinné a nenasycené a ty jsou našemu zdraví prospěšné Kromě tuků je mandlová pasta bohatá na bílkoviny a další zdraví prospěšné látky Obsahuje například vitaminy E, B1 a B3, koenzym Q10, kyselinu listovou, hořčík a fosfor
K čemu mandlové máslo používat? Perfektní využití má jako přídavek do koktejlů, jak ovocných tak proteinových, nebo do smoothie Můžete ho využít na dochucení potravin, získáte tím lahodnou ořechovou příchuť a zároveň všechny nutriční benefity Ženy si mandlový krém oblíbí v kuchyni, dá se totiž mimo jiné využít na pečení Muži-sportovci zase budou nadšení z možnosti přimíchat si nutričně bohatou ořechovou pastu do tvarohu Další způsoby využití jsou zamíchání do vloček nebo namazání na ovoce (například na měsíčky jablka nebo kolečka banánu)
Jak Mandlové máslo skladovat? Po otevření skladujte nejlépe v lednici nebo na tmavém místě při teplotě okolo 20°
Mandlový krém z blanšírovaných mandlí je bílá grizlí mandlová specialita Vychutnejte si mandle bez hnědé slupky, jemně namleté do lahodné ořechové pasty