Logo Logo
GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g
GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g
Krátky popis Designový produkt GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g od výrobce GRIZLY u nás najdete levně od 219 Kč
Obvyklá cena
  • 219
Výrobce/Značka
GRIZLY
EAN 8595678409931
Hodnocení
(Celkem 23 hodnocení )
​GRIZLY Lyofilizovaný kokos v hořké a bílé čokoládě BIO 250 g Administrativní zařazení: Čokoládové cukrovinky Složení: Hořká čokoláda* 45 % (kakaová hmota*, třtinový cukr*, kakaové máslo*, odtučněný kakaový prášek*, emulgátor: sójový lecitin*), bílá čokoláda* 45 % (třtinový cukr*, kakaové máslo*, plnotučné sušené mléko*, emulgátor: sójový lecitin*), lyofilizovaná kokosová křupka* 8 % (cukr*, kokosové mléko*, bramborový škrob*, přírodní aroma*), dextróza*, lešticí látka: arabská guma*, cukr* Obsah kakaa v hořké čokoládě je minimálně 62 % Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Zemědělská produkce EU/mimo EU Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě Balení: Šroubovací plně recyklovatelná plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem Vlastnosti a výhody: Bezkonkurenční výhodou lyofilizovaných kokosových křupek zalitých napůl v bílé a napůl ve vysokoprocentní hořké čokoládě jsou bezpochyby jejich lahodná chuť a certifikovaná bio kvalita To ale není zdaleka všechno, co může kokos ve dvojí čokoládě nabídnout Hořká i bílá čokoláda jsou bohatým zdrojem atioxidantů Bílá čokoláda navíc obsahuje vysoké procento kakaového másla Kakaové máslo je výjimečný rostlinný tuk vylisovaný z kakaových bobů, který narozdíl od ostatních rostlinných tuků nežlukne a zároveň obsahuje velké množství antioxidantů, minerálních látek a zdravých tuků, které představují kvalitní zdroj rychlé energie  Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření  Lyofilizace je sušení hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku Lyofilizované plody si v maximální míře zachovávají svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v plodech obsaženy Použití: Bio kokosové křupky v bio hořké čokoládě si nejlépe vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do vlastního ovocno-oříškového mixu Bio lyofilizované kokosové křupky zalité v kvalitní bílé a vysokoprocentní hořké bio čokoládě ocení obzvláště mlsouni, pro které je kvalita potravin prioritou
Další produkty od výrobce GRIZLY
Další produkty v kategorii Ořechy v bílé čokoládě