Garlio Bio černý česnek Pasta 100 g
Klasický česnek je od pradávna přírodní lék, to každý ví V černém česneku se během procesu zrání přemění cukry, aminokyseliny, mikronutrienty a další fytochemické látky Proto obsahuje celou řadu antioxidantů, polyfenolů, flavonoidů, siřičitanů, síranů aspektrum vitamínů
Výhody:
Obsahuje látky, které mají několik pozitivních účinků na lidské zdraví
Silné antioxidanty (cysteiny SAC, SACM; sulfáty DAS, DADS, DATS; 5-HMF; sírany)
Mezi nimi se vyjímá S-Allyl Cystein
Vysoký obsah polyfenolů a flavonoidů
Obsahuje všechny esenciální aminokyseliny a další vitamíny
Váš dech po něm nebude cítit
Nedráždí žaludek, takže se nemusíte obávat bolesti břicha
Černý česnek - ptáte se, co to je? Jde o klasický česnek (Alliumsativum L), který se nechá uzrát za přesně kontrolované vysoké teploty a vlhkosti S ohledem na použité technologie zpracování trvá proces většinou déle než 40 dní Z klasického česneku se stane česnek černý, který obsahuje jiné látky, má odlišnou chuť a vůni Má mnoho zdravotních účinků Je to superpotravina se vším všudy Pojďme se v tomto seriálu o černém česneku podívat, proč byste ho měli znát, mít ho doma a pravidelně ho používat
Produkt je vhodný i pro vegany
100% přírodní česnek, chuťově jedinečný a bohatý na zdraví prospěšné látky Zažijte česnek jako nikdy předtím – černý, mazlavý, bez typického zápachu a s nasládlou umami chutí A proč je celý černý? Při procesu zrání za vysoké teploty a vlhkosti došlo k přeměně látek, chutí, vůně a barvy