ECOMIL Mandlová alternativa smetany BIO 200 ml
Mandlová alternativa smetany má krásnou bílou barvu, jemnou chuť mandlí a hustou konzistenci
Využití:
polévky - přidejte alternativu smetany do vaší oblíbené polévky, její chuť bude díky ní plná a jemnější a zároveň
omáčky - mandlová alternativa smetany může být i základem smetanových omáček
dezerty - pří výrobě zmrzliny nebo třeba italské speciality panna cotta zkuste použít místo mléčné smetanu tu mandlovou, chuť dezertů zůstane stejně výborná jako předtím
zapékání - smetana mandlová funguje při zapékání brambor nebo těstovin stejně dobře jako ta běžná mléčná
nápoje - káva nebo smoothie, obojí lze zjemnit touto smetanou
dresinky - pokud je váš dresink příliš hustý, lze ho naředit alternativou smetany
Společnost EcoMil vznikla v roce 1991 Jejím cílem bylo inovovat recept na tradiční nápoj ve Španělsku, mandlové mléko Jedná se o přední značku v Evropě v oblasti výroby mandlových rostlinných nápojů Při výrobě jsou používány ty nejkvalitnější španělské mandle, které jsou následně za studena lisovány, čímž se odtuční a vznikne mandlový prášek Ten se dle potřeby smíchává s vodou
V roce 2014 byl EcoMil registrován na VeganSocietycom a získal označení Vegan, což dokládá malá slunečnice na obalu Všechny jejich výrobky jsou vyrobeny ze surovin ekologického zemědělství, bez chemických hnojiv, pesticidů nebo GMO Navíc jsou všechny obaly recyklovatelné a získávaé z udržovaných a opečovávaných lesů
Složení: Voda, MANDLE* (7 %), slunečnicový olej, agávový sirup*, stabilizátor (xantan, arabská guma), emulgátor (slunečnicový lecitin), mořská sůl, přírodní aroma *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: Skořápkové plody
Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 5 dnů
Specialita z mandlí je alternativou kravské a sójové smetany Můžete ji přidat do omáček, polévek, těstovin či zeleniny, do moučníků nebo čaje Neobsahuje laktózu, lepek, cholesterol a sóju