Country Life Vločky sójové BIO 250g
Využití:
polévka - v krémových polévkách vločky povařte a rozmixujte
pečivo - přidejte do těsta
placky, karbanátky, sekaná - vločky se dají kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením, vše rozmixujte a dle potřeby tvarujte
pomazánky - osmahnutou zeleninou zalijte vodou, přidejte povařené vločky, povařte, rozmixujte a dochucujte
Sója je asi metr vysoká rostlina s lusky, ve kterých se nachází sójové boby Jedná se o jednu z nejstarších kulturních plodin Původně pochází z Číny a pěstovala se už více jak 2000 let před naším letopočtem Sóje vyhovuje teplejší podnebí tropů a subtropů Vyrábí se z ní tofu, tempeh, sójové omáčky, miso, natto, různé sójové nápoje, jogurty, pomazánky i uzeniny Kromě toho se v průmyslu využívá také k výrobě bionafty, kosmetických přípravků, olejů, mýdel a plastů
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření
Složení: Vločky SÓJOVÉ* Může obsahovat stopy lepku *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Alergeny: Sója
Skladování: Při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti do 65 % Nevystavujte přímým slunečním paprskům
Výborné jako doplněk ostatních vloček, pokrm jimi obohatíte o kvalitní bílkoviny Můžete je také přidat do těsta, do karbanátků nebo různých směsí V pokrmu chutnají jako oříšky