Country Life Karobový prášek tmavý BIO 500 g
Využití:
pečení - všude tam, kam byste při pečení dali kakao, můžete dát karob
nepečené dezerty
pomazánky
kaše - místo kakaa můžete na ochucení kaše použít karob
karobové kuličky - 100 g kešu, 50 g sušených meruněk, 60 g datlí, 40 g loupaného konopného semínka, 1 lžičku kůry z biopomeranče, 2 lžíce šťávy z biopomeranče, 2 lžíce kokosového oleje a 2 lžíce karobového prášku rozmixujte, tvarujte kuličky, obalujte v karobu
Karob (svatojánský chléb) je chutnou alternativou kakaa Pochází ze stromu s názvem rohovník obecný, který roste hlavně na Středním východě Zde se pěstuje už nejméně 4 000 let Vzhledem k přirozeně nasládlé chuti nevyžaduje karob obohacení cukrem Díky jemné konzistenci není třeba ani přidávat velké množství tuku, což je při výrobě čokolády běžné
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření
Složení: Karobový prášek tmavý*
Může obsahovat stopy lepku
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě Tmavý je více pražený než světlý Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao Vytvoříte z něj pečené i nepečené dezerty, domácí nutellu nebo tradiční cukroví