České ghíčko BIO ghíčko 340 ml
Historie: Během posledních pár let se můžeme s ghí setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická medicína Ta považuje ghí pro své účinky na zdraví za elixír života Z ajurvédy vychází čínská medicína, ale i veškerá západní medicína Ghí je ideální ve spojení s léčivými bylinami, takto získá tělo z jejich účinků největší prospěch
Použítí: Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk Místo oleje, másla, sádla…má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo… neobsahuje laktózu a přirozeně bezlepkové
Složení: bio bezvodý máselný tuk 99%
Země původu: Česká republika
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů, minerálů a antioxidantů