Bioharmonie Mungo fazole BIO 500 g
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby" Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a nákypů Patří též k nejvhodnějším plodinám k nakličování
Příprava: Mungo důkladně propláchněte pod tekoucí vodou a namočte na 10-12 hodin do vody Vařte je posléze v jin vodě! Délka vaření je proměnlivá, cca 30-60 min a závisí na stáří semen Při vaření nemíchejte, stačí jen zatřepat nádobou Sbírejte pěnu a osolte až po uvaření
Složení: mungo bio
Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy sezamu Obsah lepku max 20 mg/kg
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%
Výživové hodnoty na 100 g: kJ 1260/kcal 299; tuky 1,2g; z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g; Sacharidy 37g; z toho cukry 1,6g; bílkoviny 0,03g; vláknina 15g; sůl 23g
Mungo jsou malé olivově zelené fazolky, někdy jsou označovány jako "zelené sójové boby" Doba tepelné úpravy je kratší než u ostatních fazolí a jsou vhodné jako příloha k obilným pokrmům, do polévek a nákypů