Logo Logo
BIO IDEA Cizrna sterilovaná 400 g
BIO IDEA Cizrna sterilovaná 400 g
Krátky popis Zlevněný produkt BIO IDEA Cizrna sterilovaná 400 g od výrobce BIO IDEA u nás najdete ve slevě od 46 Kč
Obvyklá cena
  • 46
Výrobce/Značka
BIO IDEA
EAN 8717496900142
Hodnocení
(Celkem 28 hodnocení )
BIO IDEA Cizrna sterilovaná 400 g Sterilovaná cizrna v biokvalitě má velmi jemnou texturu a vůni Usnadní vám přípravu jídla, je vhodná k přímé spotřebě bez úpravy Její konzistence je příjemně měkká a chuť lehce sladká Můžete z ní připravit kaši, zahustit s ní polévku nebo ji přidat k zeleninovému jídlu místo masa Využití: kaše - klasickou hrachovou kaši můžete obměnit, když použijete římský hrách místo běžného polévka - rozmixováním cizrny se zeleninovým vývarem získáte skvělou krémovou polévku, kterou můžete zjemnit alternativou smetany, nebojte se celou cizrnu přidat i do klasických zeleninových či houbových polévek karbanátky - rozmixujte luštěninu, přidejte koření, bylinky, vajíčko a mouku, tvořte placky a smažte dozlatova z obou stran omáčky - cizrna chutná skvěle v omáčkách zahuštění - rozmixovaná cizrna zahustí polévku i omáčku saláty - cizrna může být chutným doplňkem zeleninového salátu Římský hrách se získává z rostliny s názvem cizrna beraní Domestikována byla před 7 000 lety v oblasti kolem Turecka a Sýrie Dnes se převážně pěstuje a používá v Indii Plodem rostliny je lusk až s deseti kulovitými semeny nažloutlé barvy Je to třetí nejrozšířenější luštěnina na světě hned po hrachu setém a fazolu obecném Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření Složení: Cizrna* (60%), voda, mořská sůl *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství Skladování: Skladujte při pokojové teplotě Po otevření ihned spotřebujte Sterilovaná cizrna v biokvalitě je hitem posledních měsíců Má velmi jemnou texturu a vůni Je vhodná k přímé spotřebě bez úpravy Můžete z ní připravit kaši, zahustit s ní polévku nebo ji přidat k zeleninovému jídlu místo masa