Barilla Penne Rigate gluten free 400 g
Těstoviny Penne Rigate jsou oblíbené po celé Itálii a jejich název se různí napříč regiony
Díky velkému průměru a rýhám je Penne ideální pro zachycení omáček po celém povrchu těstoviny Zkuste Penne s omáčkou s většími kousky masa nebo zeleniny, s jemnými smetanovými omáčkami jako je např houbová smetanová omáčka či s rajčatovými nebo pikantními omáčkami Penne jsou také vynikající v zapečených pokrmech z jednoho hrnce známých jako „pasta al forno“
Výhody:
Výborný zdroj zdravých sacharidů
Žádná přidaná sůl
Nízký glykemický index
Kvalitní suroviny
Bez lepku
Chuť pravých těstovin
Delikátní směs rýže a kukuřice
Speciálně připravené pro osoby s nesnášenlivostí lepku
Způsob přípravy: Těstoviny vložte do vařící osolené vody (1 l vody/ 7 g soli/ 100 g těstovin) a za stálého míchání vařte po uvedenou dobu Uvařené těstoviny sceďte a ihned podávejte
Doba přípravy: 9 min
Složení: Bílá kukuřičná mouka (65%), žlutá kukuřičná mouka (29,5%), rýžová mouka (5%), voda, emulgátor mono-diglyceridy mastných kyselin
Italské bezlepkové kukuřično - rýžové těstovinyPro všechny, kteří mají celiakii nebo se vyhýbají lepku