Amylon Vanilkový cukr BIO 8 g
Sladká chuť je člověku přirozeně příjemná a často je oblíbená hlavně u dětí BIO vanilkový cukr je kvalitní alternativou běžně dostupného Neobsahuje syntetické aroma, ale rozdrcené vanilkové lusky Jeho hlavní složkou je třtinový cukr, který se vyrábí z cukrové třtiny jejím lisováním a následně vařením získané šťávy
Tento vanilkový cukr je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení
Tipy a recepty na použití BIO vanilkového cukru:
pečení - vanilkovým cukrem ozvláštníte svoje klasické moučníky
krémy - i studené dezerty můžete provonět vanilkou
kaše - poté, co si svoji oblíbenou snídani posypete ovocem, ořechy nebo semínky, zasypte ji navrch ještě vanilkovým cukrem
zmrzlina - oblíbenou vanilkovou zmrzlinu máte s naším vanilkovým cukrem hotovou raz dva
nápoje - vanilkový cukr přinese novou chuť do horkého čaje i do chladivého koktejlu
Cukr třtinový*, bourbon vanilka mletá (min 1,5 %) Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů Je vhodný na posypání koláčů, palačinek nebo kaše